Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di farro in grani
- 400 g di farina + q.b. per infarinare
- 1 cubetto di lievito fresco (40 g)
- 80 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di yogurt
- 1 uovo sbattuto, per spennellare
- Semi di sesamo, per decorare
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30 min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10 min
Pane croccante
1 Std.
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Corona dei Re Magi
2h 15min
Bastoncini alle nocciole
1h 50min
Pane per toast
3 Std.
Panini Pita
2h
Biscotti alle noci
1h 15min
Rösti alla bernese
40 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
panini al latte
2 godz. 5 min