Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Möhren, in Stücken
- 20 g Öl
- 100 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 3 TL Curry, mild
- 100 g Wasser
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Seelachsfilet, in Würfeln (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1490 kJ / 359 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 4.1 g
Alternatywne przepisy
Fischcurry
45 min
Kerala Fisch Curry
30min
Fischcurry
55 Min
Spargelragout mit Pute
1h 10 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 min
Thunfisch mit Kartoffelragout
50 min
Kabeljau-Gratin
50 min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40 min
Fisch auf Paprika-Couscous
40 min
Edelfischragout
35 min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 min