
Urządzenia i Akcesoria
Pizza mit Kartoffeln
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Wasser160 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 Prise
-
Mehl350 g
-
Öl10 g
-
Salz¾ TL
Belag und Fertigstellung
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln in Würfeln (ca. 1 cm)500 g
-
Frischkäse300 g
-
Milch80 g
-
Basilikum-Pesto50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Tomaten in Würfeln (1 cm)500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
755 kcal /
3159 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
90 g
Błonnik
6.2 g