Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 160 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 350 g Mehl
- 10 g Öl
- ¾ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 300 g Frischkäse
- 80 g Milch
- 50 g Basilikum-Pesto
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Tomaten, in Würfeln (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3159 kJ / 755 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 6.2 g
Alternatywne przepisy
Nudelpuffer mit Radieschenquark
1 Std.
Sauerkrauttaler
2 Std. 20 Min
Express-Auflauf
1 Std.
Käsekartoffeln vom Backblech
1 godz. 20 min
Express-Auflauf "Schwyz"
1h 10min
Süße Focaccia mit Äpfeln
1h 45min
Kartoffel-Flammkuchen
1 godz. 30 min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 Std.
Käse-Sahne-Nudeln
25 Min
Frischkäse-Tomaten-Schnecken
2 godz. 10 min
Nudelpizza
1h 10min
Erbsen-Express-Auflauf
1h 10min