Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce

Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce

3.9 91 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

Spaghetti-Omelette
  • Bergkäse in Stücken
    150 g
  • Wasser
    1500 g
  • Olivenöl
    1 TL
  • Salz
    1 ¾ TL
  • Spaghetti
    250 g
  • Sahne
    40 g
  • Eier
    5
  • Pfeffer
    ½ TL
Tomaten-Oliven-Sauce und Fertigstellung
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Wasser
    200 g
  • Basilikum
    4 Stängel
  • Oliven, grün entsteint
    50 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 gestr. TL
    ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ¼ TL
  • Zucker
    ¼ TL
  • Speisestärke
    ½ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 533 kcal / 2229 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 48 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...