Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Radieschenquark
- 2 Bund Radieschen, Blätter entfernt
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Schmand
- 2 Pck. Kresse, abgezupft
- 10 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
Nudelpuffer
- 400 g Fadennudeln
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 4 Eier
- 50 g Milch
- 70 g Mehl
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Öl zum Braten
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2674 kJ / 638 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Käsekartoffeln vom Backblech
1 godz. 20 min
Überbackene Frühkartoffeln mit Schinken und Erbsen
1 godz. 20 min
Pizza mit Kartoffeln
1h 30min
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2h
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Snacklettes mit Porree und Landjägern
1 godz.
Porree-Schinken-Taler
2 Std. 10 Min
Brotknöpfle
35p
Nudelpizza
1h 10min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.
Frikadellen aus Brotresten
45 min
Kartoffelgratin ruck-zuck
45 min