Urządzenia i Akcesoria
Nudelpuffer mit Radieschenquark
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
Radieschenquark
-
Radieschen Blätter entfernt2 Bund
-
Quark, 20% Fett250 g
-
Schmand200 g
-
Kresse abgezupft2 Pck.
-
Zitronensaft10 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
Nudelpuffer
-
Fadennudeln400 g
-
rote Zwiebeln halbiert150 g
-
Peperoni, rot entkernt, in Stücken2
-
Eier4
-
Milch50 g
-
Mehl70 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat¼ TL
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
22 g
Kalorie
2674 kJ /
638 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 2/2016
26 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Nudelpizza
1 godz. 10 min
Leberkäseburger
1 godz. 20 min
Nudel-Tortilla
30 min
Dinkel-Grünkohl-Brot mit Mettwürstchen
2 godz. 45 min
Käsesauce
15 min
Käsekartoffeln vom Backblech
1 godz. 20 min
Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce
1 godz.
Mediterrane Klößchen
30 min
Bauernpfannkuchen
30 min
Möhrensauce
25 min
Überbackenes Brot
20 min
Flammküchlein
1 godz. 20 min