Urządzenia i Akcesoria
Kirschlasagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Kirschen (680 g)1 Glas
-
Eier getrennt2
-
Quark, 20% Fett400 g
-
Hartweizengrieß2 EL
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Zimt1 TL
-
Lasagneplatten6
-
Mandeln, gehobelt zum Bestreuen1 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
21 g
Kalorie
1597 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Very Cherry
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Süße Cannelloni
1 godz. 15 min
Kartoffel-Mohn-Kuchen
1 godz.
Birnen-Blondie
1 godz. 15 min
Birnen-Schoko-Strudel
1 godz. 45 min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1 godz. 35 min
Früchtekuchen-Torte
7 godz.
Quarkstrudel mit Kirschen
2 godz. 15 min
Sauerkrauttaler
2 godz. 20 min
Schoko-Kirsch-Schmarrn vom Blech
30 min
Mohn-Buttermilch-Kuchen mit Pfirsichen
1 godz.
Heidelbeerpfannkuchen mit Holunderblütenquark
1 godz.
Himmlisches Manna
2 godz.