Urządzenia i Akcesoria
Nudel-Kirsch-Auflauf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Wasser1500 g
-
Öl10 g
-
Fusilli300 g
-
Butter weich60 g
-
Mandelstifte50 g
-
Eier4
-
Sahne200 g
-
Milch200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Zucker30 g
-
Schattenmorellen (680 g), abgetropft1 Glas
-
Kokoszwieback120 g
-
Puderzucker zum Bestreuen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
2795 kJ /
669 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schupfnudeln mit Karamellsauce und Äpfeln
40 min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.
Nudel-Gemüse-Auflauf
1 godz.
Schoko-Kirsch-Schmarrn vom Blech
30 min
Bandnudeln mit Erbsensauce
30 min
Kartoffelpuffer aus dem Waffeleisen
40 min
Spaghettipizza
55 min
Vanillenudeln mit marinierten Früchten
25 min
Süße Beerenlasagne
1 godz. 5 min
Erbsen-Express-Auflauf
1 godz. 10 min
Bananen-Curry-Reis
45 min
Express-Auflauf
1 godz.