Urządzenia i Akcesoria
Kirschpfannkuchen vom Backblech
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Milch200 g
-
Mineralwasser100 g
-
Mehl230 g
-
Backpulver½ TL
-
Eier5
-
Zucker15 g
-
Salz1 Prise
-
Kirschen süß, entsteint400 g
-
Mandeln, gehobelt2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
18 g
Kalorie
1822 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schoko-Milchreis-Auflauf
2 godz.
Kartoffelpuffer aus dem Waffeleisen
40 min
Apfelpfannkuchen
30 min
Pfannkuchen "Schwarzwälder Art"
45 min
Blaubeer-Pfannkuchen
30 min
Nudel-Kirsch-Auflauf
1 godz.
Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce
1 godz.
Hackbraten mit Ei
1 godz. 20 min
Kirschpfannkuchen mit Stracciatella-Quark
40 min
Quarkpfannkuchen
35 min
Heidelbeerpfannkuchen mit Holunderblütenquark
1 godz.
Spaghettitorte
45 min