Urządzenia i Akcesoria
Kirschpfannkuchen vom Backblech
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Milch200 g
-
Mineralwasser100 g
-
Mehl230 g
-
Backpulver½ TL
-
Eier5
-
Zucker15 g
-
Salz1 Prise
-
Kirschen süß, entsteint400 g
-
Mandeln, gehobelt2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
18 g
Kalorie
1822 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apfelpfannkuchen vom Blech
50 min
Schoko-Milchreis-Auflauf
2 godz.
Kirschpfannkuchen mit Stracciatella-Quark
40 min
Apfelpfannkuchen
30 min
Bröselnudeln mit Backobst
40 min
Ritter-Omelette
40 min
Süße Beerenlasagne
1 godz. 5 min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1 godz. 35 min
Vanille-Grieß-Schnitten
2 godz. 30 min
Schmandwaffeln mit roter Grütze
30 min
Stracciatella-Schnitten mit Kirsch-Apfel-Kompott
40 min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 godz. 15 min