Wersje kompatybilne
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Carrot and Ginger Sauce
- 1 in. ginger, in pieces
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (1 in.)
- 1 serrano chili, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 8 oz carrot juice
- 4 oz coconut milk
- 2 oz white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)
lub 12 sea scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
lub 1 tbsp unsalted butter, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- Fleur de Sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 801 mg
Alternatywne przepisy
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Cioppino
55min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Shrimp Sauté
25min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min