![Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CB40B6D4-E99E-4F21-AFFC-6304B44DE775/Derivates/cb53ed58-d777-4909-8054-d879646d8927.jpg)
Wersje kompatybilne
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Carrot and Ginger Sauce
- 1 in. ginger, in pieces
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (1 in.)
- 1 serrano chili, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 8 oz carrot juice
- 4 oz coconut milk
- 2 oz white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)
lub 12 sea scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
lub 1 tbsp unsalted butter, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only (opcjonalnie)
- Fleur de Sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 801 mg
Alternatywne przepisy
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Cioppino
55min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 Min
Garlic Shrimp
35 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min