Urządzenia i Akcesoria
Crab Stuffed Lobster Tails
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcjonalnie)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
56 g
Kalorie
3192 kJ /
763 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Table for Two
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Garlic Shrimp
35 min
Ground Meat
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 h 25 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 h
Shrimp and Crab Stack
25 min
Shrimp Scampi
40 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
New England Clam Chowder
45 min
Cioppino
55 min
Lobster Bisque
1 h 50 min