Urządzenia i Akcesoria
Crab Stuffed Lobster Tails
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcjonalnie)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
56 g
Kalorie
3192 kJ /
763 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Table for Two
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 godz. 10 min
Green Garlic Spread
10 min
Crispy Coconut Shrimp
20 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Lemonade (TM5 Metric)
10 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min