Urządzenia i Akcesoria
Crab Stuffed Lobster Tails
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcjonalnie)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
56 g
Kalorie
3192 kJ /
763 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Table for Two
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
New England Clam Chowder
45 min
Salmon Tartare
10 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Shrimp Sauté
25 min
Tuna Tartare
40 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Crispy Coconut Shrimp
20 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min