Urządzenia i Akcesoria
晋式枣泥蛋月烧
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
9 个
Składniki
枣泥馅
-
红枣 去核取肉150 克
-
水130 克
饼皮
-
低筋面粉150 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
蜂蜜30 克
-
细砂糖40 克
-
黄油30 克
-
奶粉30 克
-
盐1 小撮
-
泡打粉 约2克½ 茶匙
组合
-
面粉 手粉适量
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
20.9 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
787.7 kJ /
188.4 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中国月饼地图
9 Przepisów
Chiny
Chiny
饼香月圆
6 Przepisów
Chiny
Chiny