Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 300 g de carne picada de ternera
- 2 huevos
- 1 cucharadita de pimentón
- ¼ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de comino molido (opcjonalnie)
- 1 pellizco de semillas de cilantro molidas (opcjonalnie)
- 6 láminas de masa filo
- 120 g de mantequilla fundida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1760 kJ / 421 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 31.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 333.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calzone de sobrasada y queso
1 Std.
Bocata de rosbif
24h 30min
Bagels con jamón y tomate
1 Std. 10 Min
Pastelitos de piña y coco
1 Std. 45 Min
Börek de ternera - Turquía
1 Std. 10 Min
Mini tarta de queso japonesa sin gluten
1 Std. 30 Min
Galette de setas
1 Std.
Coca de ensaimada con sobrasada
10h 30min
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 Min
Brioche relleno de jamón y queso
45 Min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1 Std.
Fondue en pan de payés
1 Std. 15 Min