Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chalotas peladas, enteras
- 200 g de cebollitas francesas peladas, enteras
- 8 dientes de ajo pelados, enteros
- 200 g de remolacha cruda (con piel), en rodajas de 1 cm
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 125 g de crackers
- 70 g de queso parmesano, en trozos
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de cebolleta en trozos
- 300 g de queso cremoso
- 150 g de queso feta en trozos
- 250 g de queso mascarpone
- 4 huevos
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 3 - 4 ramitas de tomillo fresco para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1551 kJ / 370 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 29.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.5 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 463.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baklava cheesecake
10h 30min
Ostras con tres aliños
15min
Cóctel especiado navideño
30min
Crema de limón con fresas
25min
Ensalada arcoíris
30min
Pie relleno de pavo y verduras
1h 45 min
Mokamisú
3h 15min
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45min
Baklava vegana
2h 40min
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min
Flan de queso cremoso
5h 50min
Vasitos de lemon pie
30min