Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen caramel ganache
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
600 g
Składniki
-
caster sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
white chocolate cut into pieces230 g
-
salted butter cut into pieces90 g
-
vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
878 mg
Białko
16.9 g
Kalorie
13938.2 kJ /
3331.3 kcal
Tłuszcz
191.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
118.5 g
Węglowodany
404.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 godz.
Salted caramel sauce
40 min
Pistachio Filled Eid Cookies
45 min
Witches' Finger Cookies
2 godz.
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 godz.
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 godz. 50 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 godz.
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 godz. 35 min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min