Urządzenia i Akcesoria
Pistachio macarons
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pieces
Składniki
Pistachio ganache
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
white chocolate broken into small pieces140 g
-
thickened cream70 g
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
natural almond extract2 drops
Pistachio macarons
-
blanched almonds (see Tips)80 g
-
icing sugar100 g
-
egg whites100 g
-
caster sugar100 g
-
natural green food colouring (see Tips)
-
natural yellow food colouring (see Tips)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
11.5 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
429.5 kJ /
102.6 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 godz.
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Brak ocen
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Gingerbread Spice Mix
5 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Milk chocolate hazelnut spread
15 min
Macaroons
40 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min