Urządzenia i Akcesoria
Cooking potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
potatoes peeled if desired and cut into pieces (3 cm - see Tips)750 - 1000 g
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
564.9 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
400 kJ /
95.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Boiled Eggs
20 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Steamed rice
25 min
Boiled pasta
20 min
Boiled eggs
20 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed prawns or scallops
20 min
Simple steamed salmon
30 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Poached eggs using blade cover
30 min