![Japanese ramen noodle soup Japanese ramen noodle soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c4e7f587-e9e1-4953-b032-f58f82e91f4d/Derivates/4b8b814f-8562-4ad0-8db8-9939cb103685.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g boneless pork belly, rind on, scored
- 3 garlic cloves
- 10 g sesame oil
- 60 g Japanese soy sauce
- 2000 g water
- 3 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 1 tsp Chinese black vinegar
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices (3 mm)
- 50 g miso paste
- 2 eggs
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 270 g dried ramen noodles
- 1 nori sheet, torn into 4 pieces
- 4 tbsp canned sweet corn kernels
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- 2 tsp sesame seeds, toasted, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1860.2 kJ / 442.9 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 24.3 g
- Tłuszcz
- 23.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1249.3 mg
Alternatywne przepisy
Banh mi pizza
2h 15min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Hoisin pork bowl
30 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1ч. 30 мин.
Korean marinade
40 мин.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2ч.
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Korean fried chicken
4h
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min