Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g boneless pork belly, rind on, scored
- 3 garlic cloves
- 10 g sesame oil
- 60 g Japanese soy sauce
- 2000 g water
- 3 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 1 tsp Chinese black vinegar
- 2 cm piece fresh ginger, cut into slices (3 mm)
- 50 g miso paste
- 2 eggs
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 270 g dried ramen noodles
- 1 nori sheet, torn into 4 pieces
- 4 tbsp canned sweet corn kernels
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, to garnish
- 2 tsp sesame seeds, toasted, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1860.2 kJ / 442.9 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 24.3 g
- Tłuszcz
- 23.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1249.3 mg
Alternatywne przepisy
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Crispy Korean tofu
1h 20min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min