Urządzenia i Akcesoria
Mother sourdough starter
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 108 godz. 20 min
740 g
Składniki
-
rye flour370 g
-
filtered water400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 740 g
Sód
15.4 mg
Białko
40.3 g
Kalorie
5402.8 kJ /
1291.3 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
43.7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
279 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 godz. 5 min
Rye sourdough baguettes
27 godz. 20 min
Rye sourdough starter powder
24 godz. 10 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Brioche burger buns
2 godz. 10 min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 godz. 10 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 godz. 10 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min