Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 50 g salted butter, softened
- 2 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2318.1 kJ / 551.9 kcal
- Białko
- 45.5 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 450.8 mg
Alternatywne przepisy
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Sous-vide Steak
1h 30 min
Poached eggs using blade cover
30 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min