
Urządzenia i Akcesoria
Caldeirada de corvina
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
2 doses
Składniki
-
cebola100 g
-
dentes de alho4
-
malagueta cortada em pedaços1
-
azeite100 g
-
tomate cortado em pedaços200 g
-
pimento verde50 g
-
pimento vermelho cortado em pedaços200 g
-
polpa de tomate200 g
-
vinho branco300 g
-
caldo de peixe caseiro900 g
-
batata-doce cortada em cubos400 g
-
filetes de corvina cortados em cubos (2 cm aprox.)500 g
-
hortelã-pimenta laminada30 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
1203.5 kcal /
5035.2 kJ
Białko
63.9 g
Tłuszcz
62.5 g
Węglowodany
73.3 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Sód
1166 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bistro 100 maneiras
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia