Urządzenia i Akcesoria
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
16 slices
Składniki
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
eggs 1 beaten2
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 tsp
-
oil to grease
-
jam of choice, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
131.9 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
899.5 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Buttermilk bread
2 godz.
Pea shakshuka with bacon dust
55 min
Cooking gnocchi or pasta
35 min
Crème Fraîche Ice Cream with Salted Caramel
12 godz.
Vegetable stock paste
50 min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 godz. 45 min
Saskatoon Berry Jam
35 min
Festive Baguette
3 godz. 45 min
Sweet chilli sauce
1 godz. 5 min