Urządzenia i Akcesoria
玉米炒三色丁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
水 (烹煮用)1000 克
-
馬鈴薯 去皮,切丁(約1公分)100 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)100 克
-
冷凍青豆60 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
火腿 切丁(約1公分)70 克
-
罐裝玉米粒60 克
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.2 g
Kalorie
500.4 kJ /
119.7 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan