玉米炒三色丁

玉米炒三色丁

2.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • (烹煮用)
    1000 克
  • 馬鈴薯 去皮,切丁(約1公分)
    100 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)
    100 克
  • 冷凍青豆
    60 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 火腿 切丁(約1公分)
    70 克
  • 罐裝玉米粒
    60 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.2 g
Kalorie 500.4 kJ / 119.7 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...