青江菜炒鴻喜菇

青江菜炒鴻喜菇

4.7 12 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    20 克
  • 鴻喜菇 洗淨剝散
    100 克
  • 青江菜 切段
    250 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.789 g
Kalorie 169 kJ / 40 kcal
Tłuszcz 2.835 g
Błonnik 2.309 g
Węglowodany 2.614 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...