Urządzenia i Akcesoria
青江菜炒鴻喜菇
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切絲20 克
-
鴻喜菇 洗淨剝散100 克
-
青江菜 切段250 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.789 g
Kalorie
169 kJ /
40 kcal
Tłuszcz
2.835 g
Błonnik
2.309 g
Węglowodany
2.614 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan