Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 20 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 100 克 鴻喜菇 ,洗淨剝散
- 250 克 青江菜 ,切段
- 10 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 169 kJ / 40 kcal
- Białko
- 1.789 g
- Węglowodany
- 2.614 g
- Tłuszcz
- 2.835 g
- Błonnik
- 2.309 g