Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g cartofi făinoși, curățați, tăiați felii (0.5 cm)
- 400 g legume (ex. dovleac, morcovi, țelină rădăcină, cartofi dulci, mazăre, conopidă, broccoli), tăiate felii (0.5 cm) dacă e nevoie (vezi recomandarea)
- 1 - 1 ¼ linguriță sare
- 350 g lapte
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 1 priză nucșoară măcinată
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1041 kJ / 248 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orez tip jasmine, fiert
35min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25min
Chec aromat, cu fructe și rom
1u. 20min
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Pollock cu crustă de cartofi și dovleac
1u.
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30min
Chifteluțe de vițel cu legume
30min
Soldăței de omletă
Brak ocen
Piure de dovleac și fenicul, cu curcan (10-12 luni)
20min
Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
4h
Sos Bordelaise
55p
Supă de carne (7-9 luni)
1u.