Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Peceto
- 2 cucharadas de mostaza
- 1000 g de carne peceto en un trozo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharada de orégano fresco
- 1 cucharada de hierbas frescas variadas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 1 diente de ajo
- 300 g de cebolla en cuartos
- 150 g de morrón rojo o una mitad roja y una verde en cuartos
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 750 g de tomates en mitades
- 750 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1635 kJ / 391 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Lomo a la mostaza
1h 45min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 Std.
Terrina de brócoli, espinaca y queso
1 Std.
Soufflé de calabaza
1 Std.
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Salsa criolla
5 Min
Budín de mandarinas
55 min