Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de falda de ternera en trozos
- 400 g de osobuco de ternera en trozos
- 100 g de puerro en rodajas
- 500 g de agua
-
2
cucharadas de concentrado de caldo de verduras casero
lub 2 cubitos de caldo de verduras - 1 - 2 pellizcos de sal
- 200 g de zanahoria en cubos (2 cm)
- 200 g de papa en cubos (2 cm)
- 100 g de batata (boniato zanahoria) en cubos (2 cm)
- 100 g de calabaza en cubos (2 cm)
- agua hasta llegar a la marca de máximo del vaso
- 100 g de batata (boniato zanahoria) en cubos (2 cm)
- 100 g de calabaza en cubos (2 cm)
- 2 choclos en rodajas
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos y aclarados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3471.6 kJ / 829.7 kcal
- Białko
- 54.2 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guiso típico Uruguayo
55 Min
Salchichón de chocolate
5h 10min
Pan de nuez
1 Std. 5 Min
Mollejas al verdeo
3 Std.
Pollo especiado
45 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Empanadas de humita
1h 30min
Pastel de carne y calabaza
1h
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Empanadas de carne
1 godz. 50 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Alfajores de nuez
1h