Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito de caldo de carne
lub 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharadas de maicena
- 20 g de manteca
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3153 kJ / 754 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 69 g
Alternatywne przepisy
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min
Pastel de papa
1h 10min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Humita
50min
Empanadas de humita
1h 30min
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Budín de naranja
1h
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Budín de mandarinas
55min