Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito de caldo de carne
lub 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharadas de maicena
- 20 g de manteca
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3153 kJ / 754 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 69 g
Alternatywne przepisy
Lomo a la mostaza
1h 45min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 min
Soufflé de calabaza
1 Std.
Goulash
1 Std.
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1 Std. 25 Min
Budín de naranja
1 Std.
Salsa criolla
5 Min
Budín de mandarinas
55 min