Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Wartości odżywcze
- na 1 jar
- Kalorie
- 787 kJ / 188 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1904 mg
Alternatywne przepisy
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 Min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kimchi Pancakes (Hestan Cue™) Metric
50min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 Std. 10 Min
3Q Soft Bread
3h 25min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 Std.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Homemade Soy Milk
35min
Homemade chicken stock powder
1h 35 min
Soy milk
24u. 30min