Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Wartości odżywcze
- na 1 jar
- Kalorie
- 787 kJ / 188 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1904 mg
Alternatywne przepisy
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 dk
Acar Timun (Cucumber Acar)
Brak ocen
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1sa 5 dk
Thai Green Curry Paste
10min
Kimchi Sauce
20 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Mushroom Beef Balls
50 dk
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1h 10 min.
Evaporated Milk
2 godz. 5 min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Soy milk
24h 30 min
Homemade Soy Milk
35 min