Korean Egg Bread
TM6 TM5 TM31

Korean Egg Bread

3.8 (21 ocen)

Składniki

  • 125 g low protein flour
  • 1 tsp baking powder
  • 30 g butter
  • 200 g fresh milk
  • 3 eggs
  • 60 g sugar
  • 1 pinch salt
  • ½ tsp vanilla extract
  • 80 g cheddar cheese, shredded
    lub 80 g mozzarella cheese, shredded

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1054 kJ / 252 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy