Urządzenia i Akcesoria
Korean Egg Bread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
low protein flour125 g
-
baking powder1 tsp
-
butter30 g
-
fresh milk200 g
-
eggs3
-
sugar60 g
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
-
80 g mozzarella cheese, shreddedcheddar cheese shredded80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Yee Mee
30 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Fried Beehoon
20 min
Lemon Chicken
25 min
Egg Tarts
50 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Butter Cake
1 godz.
Macaroni ABC Soup
55 min
Soft Sweet Buns
1 godz. 10 min
Killer Toast
2 godz.