Urządzenia i Akcesoria
3Q Soft Bread
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 pieces
Składniki
Dough
-
high protein flour (bread flour), plus extra for dusting500 g
-
salt2 ½ tsp
-
milk powder20 g
-
caster sugar50 g
-
dried yeast powder2 tsp
-
egg1
-
whipping cream25 g
-
water250 g
-
unsalted butter50 g
Mochi and yam (taro root) filling
-
glutinous rice flour100 g
-
cornflour (starch)30 g
-
fresh milk220 g
-
caster sugar75 g
-
water600 g
-
yam (taro roots) peeled and cut into pieces (2 cm)250 g
-
purple sweet potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)50 g
-
unsalted butter50 g
-
20 g pork flosschicken floss20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
563 mg
Białko
16 g
Kalorie
2761 kJ /
660 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
117 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Tarts
50 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 40 min
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 25 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Potato Buns
3 godz.
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 godz.
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Dried Shrimp Sambal
55 min