Roselle Jelly
TM6 TM5 TM31

Roselle Jelly

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 10 roselle calyces, fresh or dried, deseeded
  • 1000 g water
  • 15 g psyllium husks, pulverised (see tip)
  • 4 - 6 tbsp agave nectar
  • some fresh fruit cubes e.g. kiwis, mangoes, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
272 kJ / 65 kcal
Białko
0 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy