Urządzenia i Akcesoria
Kimchi Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 jars
Składniki
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1904 mg
Białko
6 g
Kalorie
787 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
3Q Mooncake
1 godz. 45 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Brak ocen
Carrot Rice
1 godz. 20 min
Chrysanthemum Tofu Soup
2 godz. 10 min
Kimchi Sauce
20 min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51 godz. 50 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Sambal Belacan
10 min
Japanese toasted sesame salad dressing
10 min
Plain yoghurt in Varoma
12 godz.
Dried Shrimp Sambal
55 min