Urządzenia i Akcesoria
Tom Yum Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 jars
Składniki
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (opcjonalnie)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
353 mg
Białko
5 g
Kalorie
770 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shallot Oil
25 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Tom Yum Paste
45 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 godz.
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.