Urządzenia i Akcesoria
Hogaza de papa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
20 rebanadas
Składniki
-
400 g de agua
-
180 g de papa peladas, en trozos
-
15 g de levadura prensada fresca
-
500 g de harina y un poco más
-
30 g de aceite de oliva extra virgen
-
10 g de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
2.79 g
Kalorie
439 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
1.84 g
Błonnik
1.08 g
Węglowodany
19.28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Hogaza exprés
50 min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Pan de brioche al vapor
2 godz. 40 min
Pan de caja con ajonjolí
2 godz.
Pan blanco
1 godz. 40 min
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Hogaza rústica
24 godz.
Pan de caja
2 godz. 30 min
Pan de brioche
5 godz.
Pan de leche con nueces
1 godz. 50 min
Pan de caja con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Pan de caja blanco
2 godz.