Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de agua
- 180 g de papa, peladas, en trozos
- 15 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina, y un poco más
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Białko
- 2.79 g
- Węglowodany
- 19.28 g
- Tłuszcz
- 1.84 g
- Błonnik
- 1.08 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2h 20 min
Polvorones
2 Std.
Medias noches al vapor
2 Std.
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Dulce de leche
2 Std.
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Besos de dama
1 Std.
Galletas de cacahuate
30 Min
Salsa bruja
5 min
Pan de cocoa
3u.
Masa madre de trigo
96h
Requesón
2 Std.