Urządzenia i Akcesoria
Hogaza de papa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
20 rebanadas
Składniki
-
400 g de agua
-
180 g de papa peladas, en trozos
-
15 g de levadura prensada fresca
-
500 g de harina y un poco más
-
30 g de aceite de oliva extra virgen
-
10 g de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
2.79 g
Kalorie
439 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
1.84 g
Błonnik
1.08 g
Węglowodany
19.28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Tallarines con trufa
Değerlendirme yok
Glaseado de chocolate (ganache)
20 dk
Bollitos de albahaca y parmesano
2sa 50 dk
Pan de canela
3sa
Herraduras de mazapán
1sa
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1sa 20 dk
Focaccia de papa y romero
1sa 40 dk
Namura (pastel de semolina de trigo)
1sa 50 dk
Pan de caja con semillas de amapola
2sa 10 dk
Pan de cocoa
3sa
Pan de brioche
5sa
Focaccia - Demo presentadores
35 dk