Urządzenia i Akcesoria
Pasta choux
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
1 botella
Składniki
-
160 g de harina de trigo
-
250 g de agua
-
5 g de sal fina
-
5 g de azúcar
-
125 g de mantequilla en cubos
-
4 huevos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 botella
Sód
2118 mg
Białko
39.3 g
Kalorie
7396.2 kJ /
1761 kcal
Tłuszcz
120 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
69 g
Węglowodany
129.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Pastel de caramelo y café TM6
1 godz. 50 min
Curd de limón TM6
20 min
Crema pastelera
10 min
Crema pastelera TM6
15 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Concentrado de caldo de carne
45 min
Pasta choux
2 godz.
Crema pastelera
10 min
Buñuelos de viento
1 godz.
Merengue francés con cocoa
2 godz. 10 min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min