Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de harina de trigo
- 250 g de agua
- 5 g de sal fina
- 5 g de azúcar
- 125 g de mantequilla, en cubos
- 4 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 botella
- Kalorie
- 7396.2 kJ / 1761 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 129.3 g
- Tłuszcz
- 120 g
- Tłuszcz nasycony
- 69 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 2118 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bachour: Tarta con pudín de chocolate TM6
2 godz. 30 min
Pasta choux
2h
Pan de fiesta de Jamaica
1 Std. 10 Min
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2h
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3 Std. 30 Min
La Pavlova despeinada
4h
Crema pastelera
10 min
Choux y eclairs
1 Std. 30 Min
Mil hojas con sonrisas TM6
3h
Soletas
50 min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min
Pasta hojaldre sin empaste
1 Std.