Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g pełnotłustego mleka
- 120 g jogurtu naturalnego
- 40 - 80 g cukru (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 422.9 kJ / 101 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Sód
- 74.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marynowany ser typu feta
170hod.
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12h 10min
Jogurt grecki
12h 15min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 godz. 20 min
Musztarda
36 godz. 10 min
Jogurt z mleka koziego
13 Std. 15 Min
Mąka pełnoziarnista
5min
Jogurt waniliowy
12h 20min
Majonez
5min
Jogurt naturalny na Varomie
12h
Jogurt naturalny
11 Std. 10 Min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min