Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons (2 cm)
- 180 g de pommes, épépinées et coupées en morceaux
- 250 g de framboises fraîches ou surgelées
- 40 g de sucre roux
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 400.2 kJ / 95.8 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 5.5 g
Alternatywne przepisy
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Compotée de fruits d'été aux épices
45 dk
Compotée de fruits d'été aux épices
35 dk
Compote poire-rhubarbe
25 min
Compote express de pêche au caramel
10 Min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4sa
Compote de rhubarbe
1 Std. 5 Min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 dk
Compote rhubarbe fraise
35 dk
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 dk
Compote de prune à la cannelle
25 min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h