Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 260 g de rhubarbe, épluchée et coupée en tronçons (2 cm)
- 180 g de pommes, épépinées et coupées en morceaux
- 250 g de framboises fraîches ou surgelées
- 40 g de sucre roux
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 400.2 kJ / 95.8 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Błonnik
- 5.5 g
Alternatywne przepisy
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Compote poire-rhubarbe
25min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4h
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Compote rhubarbe fraise
35min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Compote de prune à la cannelle
25min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Compote pommes-poires-miel
15 Min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45min
Tarte à la rhubarbe
1 godz.