Urządzenia i Akcesoria
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil to grease
-
orange peel no white pith1 piece
-
monkfruit sweetener30 g
-
cream cheese250 g
-
ricotta200 g
-
freshly squeezed orange juice60 g
-
eggs2
-
sponge fingers (approx. 3 biscuits)50 g
-
passionfruit to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
115.8 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
571.7 kJ /
136.7 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45 min
Orange sponge cake
1 godz.
Croquembouche
Brak ocen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Chocolate and chilli tart
25 godz.
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Country-style chicken liver fritters
35 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
Zucchini cheddar slice
45 min