Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kadeřávkové pesto
- 50 gramů loupaných vlašských ořechů
-
80
gramů kadeřávku, bez košťálu, nahrubo nasekaného
lub 80 gramů hlávkového zelí, bez košťálu, nahrubo nasekaného - 30 gramů parmazánu, na kousky
- 25 gramů lístků bazalky (1 velká hrst)
- 70 gramů olivového oleje
- ¾ - 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 - 2 stroužky česneku, podle chuti
- 2 polévkové lžíce bílého vinného octa
Risoni salát
- 1200 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 350 gramů těstovinové rýže risoni
- 300 gramů cherry rajčat
- 1 žlutá paprika (cca 200 gramů)
-
300
gramů malých mozzarellových kuliček
lub 300 gramů mozzarelly - 80 - 100 gramů rukoly
- 10 gramů loupaných vlašských ořechů na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1972 kJ / 471 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborový chléb (bez lepku)
2h 30min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min
Aïoli
5min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min
Telecí party klobásky
1h 10min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1h
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Brak ocen
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Brak ocen
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Brak ocen
Vitello tonato
2h
Quinoa tabouleh
12h 40min
Hummus
5min