Urządzenia i Akcesoria
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů pohankové mouky hladké
-
1 vejce
-
2 - 3 špetky soli
-
250 gramů vody
-
vepřové sádlo na smažení
-
máslo rozpuštěné, na potření
-
200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
-
vlašské ořechy na podávání
-
150 gramů zakysané smetany na podávání
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
17.2 g
Kalorie
1746 kJ /
415.8 kcal
Tłuszcz
29.8 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recepty roku 2018
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Falafel
1 godz.
Gratinovaná dýně s mrkví
50 min
Falešné kapary z poupat bezinek
Brak ocen
Špaldové rizoto s liškami
30 min
Jáhlové vafle s dipem ze sušených rajčat a rukolou
50 min
Kokosová quinoa s pečeným mangem
30 min
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2 godz. 30 min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 min
Čokoládové trojhránky s lesními plody
50 min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1 godz. 15 min
Cizrnové kuličky s dýní
25 min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 min