Wersje kompatybilne
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů pohankové mouky, hladké
- 1 vejce
- 2 - 3 špetky soli
- 250 gramů vody
- vepřové sádlo, na smažení
- máslo, rozpuštěné, na potření
- 200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
- vlašské ořechy, na podávání
- 150 gramů zakysané smetany, na podávání
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1746 kJ / 415.8 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Cheesecake z tofu (bez laktózy)
4 Std. 40 Min
RAW pomerančový dort s mandlemi
1h 40min
Pohankové krekry s černuchou
1h
Ovčí jogurt
14h
Clafoutis s třešněmi s mandlovým mlékem (bez laktózy)
3h 20min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1h 10min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9h 30min
Riccotové muffiny se špenátem
35 dk
Fougasse se sýrem
2 Std. 35 Min
Hummus s pečenou paprikou
5 Min
Fenyklová polévka se sýrem
35 dk