Wersje kompatybilne
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů pohankové mouky, hladké
- 1 vejce
- 2 - 3 špetky soli
- 250 gramů vody
- vepřové sádlo, na smažení
- máslo, rozpuštěné, na potření
- 200 gramů sýru bleu d'Auvergne nebo jiného sýru s modrou plísní
- vlašské ořechy, na podávání
- 150 gramů zakysané smetany, na podávání
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1746 kJ / 415.8 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rebarborový crumble s ovesnými vločkami
55 phút
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40min
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1h 20min
Omeleta s parmazánem
45min
Chytré ořechové mlsání
20 phút
Špaldová galette s červenou řepou
2h
Celozrnný mangoldový quiche
1h 30 phút
Rebarborový crumble
55 phút
Středomořský zeleninový pekáč
50 phút
Okurková raita s mátou
25 Min
Krémová polenta s pórkem
1h 5 phút
Červené pesto
5 Min