Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 gramů staršího chleba
- 1 jarní cibulka, očištěná, na třetiny
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů másla
- 200 gramů žampiónů portobello, čerstvých, na čtvrtky
- 100 gramů hnědých žampiónů, čerstvých, na čtvrtky
- 100 gramů hub shiitake, čerstvých, na čtvrtky
- 50 gramů čerstvého sýru
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 50 gramů másla, změklého, na kousky
- 3 snítky čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 4396.4 kJ / 1046.8 kcal
- Białko
- 17.4 g
- Węglowodany
- 12.6 g
- Tłuszcz
- 101 g
- Błonnik
- 7.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Alternativa smetany na bázi kešu
6 Std.
Veganský nářez na způsob sýra
6 Std. 40 Min
Veganská feta
12h 10min
Veganský čedar z kešu
3h 10min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 min
Pavoučci a hádci z odpalovaného těsta
2h
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Jehněčí s cizrnou
1 godz. 5 min
Veganské sádlo
3 godz. 15 min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1h 35min
Fenyklová polévka se sýrem
35min