Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 gramů staršího chleba
- 1 jarní cibulka, očištěná, na třetiny
- ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů másla
- 200 gramů žampiónů portobello, čerstvých, na čtvrtky
- 100 gramů hnědých žampiónů, čerstvých, na čtvrtky
- 100 gramů hub shiitake, čerstvých, na čtvrtky
- 50 gramů čerstvého sýru
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 50 gramů másla, změklého, na kousky
- 3 snítky čerstvé plocholisté petrželky, pouze lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 4396.4 kJ / 1046.8 kcal
- Białko
- 17.4 g
- Węglowodany
- 12.6 g
- Tłuszcz
- 101 g
- Błonnik
- 7.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbový Stroganoff
30 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Polenta se špenátem a sýrem
1j
Parmazánová polévka s rýží
25 min
Korma s mořskými plody
40 menit
Risi e bisi
55 min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1j
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1h 40 min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Brak ocen
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Brak ocen
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3h 50min
Indický sýr panýr (Paneer)
4h 5min