Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů čedaru, na kousky (2 cm)
- 1 mrkev, na kousky (3 cm)
- 2 jarní cibulky, na kousky (3 cm)
- 500 gramů čerstvého sýra
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 stroužek česneku, prolisovaný
- ½ čajové lžičky mleté papriky
- 1 - 1 ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 balíček slaných krekrů
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1490.7 kJ / 360.2 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1h
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min
Holandská omáčka
15min
Středomořské máslo
5óra 20p
Dutch Baby pancake
25min
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min
Snídaně s lososem a avokádem
20min
Citrónové máslo s petrželí
50 Min
Toskánské crostini
30min
Pappa al pomodoro
15min
Vaječný likér se šafránem
2h 25min