Wersje kompatybilne
Menu veggie - Perles du Japon, lait d'amande, compotée de mirabelles
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de mirabelles, dénoyautées
- 1 cm de gingembre frais, coupé en lamelles
- le jus d'1/2 citron jaune bio
- 600 g de boisson végétale à l'amande
- 2 c. à soupe de sucre
- 50 g de perles du Japon
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 475 kJ / 113 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compotée de fruits d'été aux épices
35 Min
Fontainebleaux et coulis de cerises
4 Std. 40 Min
Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine
1h 50 min
Compotée de fruits d'été aux épices
45min
Semoule à la noisette, compotée d'abricots au romarin
30min
Compote de prune à la cannelle
25 min
Compote pomme-poire aux épices
20 min
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1h
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min
Compotée de fruits d'automne
30min
Compote de pommes épicée
25 min