Urządzenia i Akcesoria
菠菜鮭魚鹹派
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 人份
Składniki
派皮與鮭魚
-
新鮮鮭魚片、去皮 切塊(約3公分)300 克
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
冰糖粉30 克
-
奶油 (冷藏),切塊100 克
-
低筋麵粉200 克
-
蛋 (約50克)1 顆
內餡
-
水1000 克
-
菠菜葉 切小段(約1公分)100 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
奶油 切塊20 克
-
蛋2 顆
-
鮮奶油100 克
-
起司絲60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
385.1 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
3233.1 kJ /
773.5 kcal
Tłuszcz
49.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
288.9 g
Węglowodany
52.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高蛋白 這樣吃
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan