菠菜鮭魚鹹派

菠菜鮭魚鹹派

4.6 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 人份

Składniki

派皮與鮭魚
  • 新鮮鮭魚片、去皮 切塊(約3公分)
    300 克
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 冰糖粉
    30 克
  • 奶油 (冷藏),切塊
    100 克
  • 低筋麵粉
    200 克
  • (約50克)
    1 顆
內餡
  • 1000 克
  • 菠菜葉 切小段(約1公分)
    100 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    100 克
  • 奶油 切塊
    20 克
  • 2 顆
  • 鮮奶油
    100 克
  • 起司絲
    60 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 385.1 mg
Białko 30.8 g
Kalorie 3233.1 kJ / 773.5 kcal
Tłuszcz 49.1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 288.9 g
Węglowodany 52.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...