Urządzenia i Akcesoria
金銀蒜蒸絲瓜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
絲瓜 去皮,切塊(約3公分)350 克
-
蒜頭40 克
-
糖1 茶匙
-
魚露1 ½ 大匙
-
油1 ½ 大匙
-
水500 克
-
枸杞 以熱水浸泡1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5 g
Kalorie
528 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan