Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 克 絲瓜 ,去皮,切塊(約3公分)
- 40 克 蒜頭
- 1 茶匙 糖
- 1 ½ 大匙 魚露
- 1 ½ 大匙 油
- 500 克 水
- 1 茶匙 枸杞 ,以熱水浸泡
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 528 kJ / 130 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2 g