米紙蝦餅煎

米紙蝦餅煎

4.0 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 切段
    20 克
  • 10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 蝦仁
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 越南米紙 (Ø約15公分)
    6 張
  • 泰式甜辣醬 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.7 g
Kalorie 193.5 kJ / 46.3 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...