Urządzenia i Akcesoria
米紙蝦餅煎
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蔥 切段20 克
-
薑10 克
-
蒜頭15 克
-
蝦仁300 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
越南米紙 (Ø約15公分)6 張
-
泰式甜辣醬 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.7 g
Kalorie
193.5 kJ /
46.3 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
3步驟料理奇蹟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan