Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 紹興酒
- 400 克 高湯
- 2700 克 水
- 10 顆 紅棗
- ½ 茶匙 鹽
- 1 片 當歸
- 1 大匙 枸杞
- 600 克 豬腳 (前蹄部位)
- 30 克 薑 ,切片
- 20 克 蔥 ,切段(約5公分)
- 30 克 米酒
- 500 克 冰塊水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1895.1 kJ / 453.4 kcal
- Białko
- 34.4 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 168.9 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 189.3 mg