Urządzenia i Akcesoria
五香醉元蹄
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
紹興酒200 克
-
高湯400 克
-
水2700 克
-
紅棗10 顆
-
鹽½ 茶匙
-
當歸1 片
-
枸杞1 大匙
-
豬腳 (前蹄部位)600 克
-
薑 切片30 克
-
蔥 切段(約5公分)20 克
-
米酒30 克
-
冰塊水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
189.3 mg
Białko
34.4 g
Kalorie
1895.1 kJ /
453.4 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
168.9 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日開胃菜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan