五香醉元蹄

五香醉元蹄

4.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 紹興酒
    200 克
  • 高湯
    400 克
  • 2700 克
  • 紅棗
    10 顆
  • ½ 茶匙
  • 當歸
    1 片
  • 枸杞
    1 大匙
  • 豬腳 (前蹄部位)
    600 克
  • 切片
    30 克
  • 切段(約5公分)
    20 克
  • 米酒
    30 克
  • 冰塊水
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 189.3 mg
Białko 34.4 g
Kalorie 1895.1 kJ / 453.4 kcal
Tłuszcz 26.6 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 168.9 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...