Urządzenia i Akcesoria
麻油海鮮冬粉湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
白芝麻油1 大匙
-
薑 切片10 克
-
海鮮高湯600 克
-
草蝦 剪去鬚腳,去除腸泥4 隻
-
透抽 清洗去除內臟,切圈80 克
-
冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段100 克
-
韭菜 切段(約3公分)50 克
-
蚵仔80 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
柴魚片½ 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
820 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低GI美味廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan
舒心饗宴
24 Przepisy
Tajwan
Tajwan