韓式牛肉拌飯

韓式牛肉拌飯

4.6 19 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 火鍋牛肉片
    300 克
  • 醬油
    10 克
  • 2 ¾ 茶匙
  • 白芝麻油
    30 克
  • 玉米粉
    ¼ 茶匙
  • 龍鬚菜 切段(長約5公分)
    100 克
  • 紅蘿蔔 切絲(長約5公分)
    100 克
  • 新鮮豆芽菜
    100 克
  • 15 克
  • 4 顆
  • 500 克
  • ¾ 茶匙
  • 白米飯
    400 克
  • 韓式泡菜
    50 克
  • 海苔 切成細絲
    5 克
  • 白芝麻
    ¼ 茶匙
  • 韓國辣椒醬
    15 - 20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 23.2 g
Kalorie 2495.2 kJ / 596.9 kcal
Tłuszcz 26.4 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 67.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...