Urządzenia i Akcesoria
茶油菠菜豬肝湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
豬肝 切斜片(約1公分厚)100 克
-
水 (含浸泡和烹煮用)1650 克
-
苦茶油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
菠菜 切段(約5公分)100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
236.8 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
492.6 kJ /
117.8 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4243.6 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan